Werkt samen met... 

Zonder Zorgprofessionals en financiele steun zou Mighties niet kunnen zijn wat het nu is. Met trots benoem ik deze organisaties dan ook op de website van Mighties! 

Het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

Sinds februari 2020 is Mighties beschikbaar voor de pshycho-sociale zorg van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.
Mighties mocht hier starten als pilot op de afdelingen Kinderchirurgie en de Intensive care. Al snel kwam ook de vraag vanuit andere afdelingen en werd Mighties in 2021 geïntroduceerd aan het gehele team Pshycho-sociale zorg medewerkers.

Het Prinses Maxima Centrum

In januari 2022 werd 'Het verhaal' gepresenteerd en geintroduceerd aan het team van de psycho-sociale zorg van o.a. kinderen die langdurig opgenomen worden, omdat zij een stamceltransplantatie nodig hebben. Mighties is sinds dit moment beschikbaar voor deze zorgprofessionals om in te zetten bij gezinnen van een langdurig ziek kind. 


In februari 2023 volgde een presentatie in de rest van het ziekenhuis. Sindsdien is Mighties beschikbaar op alle afdelingen van het Prinses Maxima Centrum. 

Stichting Pallieter

Stichting Pallieter maakt zich sterk voor ernstig zieke kinderen. Zij zetten zich in voor voorzieningen die vallen buiten de reguliere zorg. 
Vanuit de zorg van het Prinses Maxima Centrum kwam de vraag naar Mighties bij hen terecht. Zij doneerden in januari 2022 Mighties aan het Prinses Maxima Centrum in Utrecht.